FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » December » 1 » 2012 December
3:13 AM
2012 December
Köszöntök mindenkit!

   Az idei december már el is jött, biztosan sokan várták már hiszen nem sokára itt a karácsony amit én annyira nem várok, mert már nincs meg nekem az a régi feeling, amit úgy vártam. De biztosan sokan vannak köztetek akik már várják így nem veszem el a hangulatotokat. A honlap külsejét kicsit megváltoztattam. A főloldalon hullik a hó, nagyon durva. A főloldalon lehet hógolyózni egymás ellen meg emellett unlockoltam a hóember építés skill-t szóval most már nagyon nőhet az XP aki nagyon fejlődni akar. Emelett észrevehettétek, hogy a Hírek-nek most már külön menüpontot pakoltam, így nem tudom mi a jó, de nekem tetszik akinek nem tetszik reszkessen! A főoldalon a hógolyózás mellett még nézhettek fincsi ízletes képeket is, amiket jómagam készítettem.
Na de térjünk is a tárgyra...
   Már jó régen voltam fent a következő szerveren. Fuh, körülbelül egy jó két hete, de a videó csak most került ki. Hogy miért? Mert így jött ki. Sokat forgattam. Ott volt a Fay, az After és a Reeborn. Mondjuk a Reeborn az még nem jött volna még ki, de ha már ma van December 1 akkor jöjjön már valami havas feelingű szerver. Ez pedig nem más, mint a Frost RPG.
Ami végül is hmm nem egy rossz szerver csak ház borzalmas. Először nem volt bajom mert végre nem DT móddal találkoztam, hanem hát See-vel. De az amikor meg kell tanulnom beszélni hát az engem nagyon lefegyverzett. Meg találkoztam pár érdekes polgárral is, na mindegy nem untatlak tovább titeket. Jöjjön a videó.



Remélem ezzel a videóval mindent elmondtam. Nem? Nem baj kedden jön a folytatás addig is várjátok, hogy mi fog jönni. Igazából lesz benne egy kis rossz hír de nem baj.
Azért azt így spontán megkérdezném, hogy ez a szerver bezárt? Mert nem találom sehol a SAMP-ban, bár lehet csak én vagyok a blind. Na mindegy később talákszunk.

És ha már Dezember, akkor ti mit szóltok a világvége históriához? Vagy a null síkhoz? Véleményem szerint mindkettőben tudnék hinni, de a null sík jobban hangzik. Bár, hogy több hónapig ne szerkeszthessem a webet. Na hát az fuh.
Megtekintések száma: 554 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Kaméleon  
0
Igen. Az lehet. Azzal nekem semmi bajom mert + nyelvek sosem ártanak. De azért, hogy 20+ évesen egy ember még ne tudjon beszélni. Na azért ez kicsit túlzás számomra. Lehet azért tették bele a módba ezt a cuccot mert, hogy legyen kicsit egyedibb. De őő szerintem ezzel csak rontották.

1 gorre126  
1
Hát ez a beszédtanulás nagyon durva, gondolom az MTA-s See-től lopták az ötletet, bár ott csak az általad nem ismert külföldi nyelveket kell tanulni, hogy megértsd őket.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  December 2012  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz