FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
HÍREK



Sziasztok! :D

Na igen az elmúlt hónapban inaktív voltam, mert más dolgokkal kellett foglalkoznom. Azt nem mondom, hogy nem lett volna egy kis időm se, de azért nem részletezem, hogy miért nem voltam. :D De a lényeg, hogy na nem értem rá. :D Éés most ugye eljött a nyár és szabad időm van ezért kreálni akarom nektek a videókat. NA DE!
Szeretném kiélvezni azért én is a nyarat és tényleg még most is sok egyéb dolog van amit szeretnék csinálni ezért nem tudom, hogy milyen időközönként tudnám csinálni a videókat. :D Nem akarom minden szabad időmet erre ölni, de azért nem akarok videó nélkül hagyni senkit, ezért csinálom. :D De ilyen téren pedig szeretnék két választást adni;

1) Most nyáron. Forgatok. Videózok, de nem adom ki semmit. Aztán pedig majd ha elérke ... Tovább »
Megtekintések száma: 681 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-06-21 | Hozzászólások (0)

Hello Kaméleon!

Szeretnék bemutatni neked egy NON-RPG Szervert! (Az igaz,hogy a miénkről is csináltál, de erről a szerverről nagyon kéne)
Ami furcsa:
-Weboldalon nincs
-Modot lopnak (LasVegasRPG modját, más néven a mod [AFTERLIFE]

Ha az ember felmegy, azónnal AJ-ba rakják!
ADMIN FULL NONOSAK!, TÖbb mind 100 szintet addolják maguknak! Én felmentem videózni, erre ők BAN! Most te ezt eltudod képzelni?
Nagyon furcsa nekem ez a szerver!

Szóval csiszolj ki minden NON-t! Elég sok a BUG és a NON! Az igazi,hogy napi 4-5 player de még azok is NON-osak!!
Ennyi lenne rőviden!

Szerver Neve: <<[HUN]>>Gamer's SideRPG™ - FPS-Hosting
Szerver IP: 87.229.103.144:8101
Azt mondom,hogy nem sokat szokott futni, mert még a tulaj se ért hozzá :D!
By:Gyori_David
Megtekintések száma: 541 | Hozzáadta:: Dávid5135 | Dátum: 2013-05-24 | Hozzászólások (1)

Vegyük is elő a kis füzetecskénk smile nyissuk ki, és írjuk le miket tapasztaltunk! smile
Tulajdonos: Tony Soprano - régen megcsinálta a DragonRPG-t, csak neki kevés volt a 20 player, és bezárta! Azóta megnyílt pár új szerver, ahol pl..: 13-as szint, 5 millió, ház, kocsi stb...és ugye amint Tony, a tulaj...újra megnyitotta a szervert, de nem jöttek rá a playerek smile Ezért voltam oly' hülye és adtam neki ezeket az ötleteket, hogy lenne jobb a szerver! :S Aztán késöbb, előjött pár DM, mondjuk Városházánál(forgalmas hely)maffia megölt pár zsarut így...: "*cenzúra* SÜNÖK! !!!" - nem is feltünő igaz? smile meg a másik...: Maffia pullozik xD Binco(forga ... Tovább »
Megtekintések száma: 729 | Hozzáadta:: Narancs64 | Dátum: 2013-05-05 | Hozzászólások (2)

Na ismét itt vagyok egy kis frissítővel ami a Las Payadas Rpről készült. Olyan régen láttatok már tőlem művet ezért gondoltam csinálok már egy kis vidit, hogy lássátok itt vagyok még. Kicsit tesztelgetek még ezért kipróbáltam ezt a cuccot amit egy gyerkőc ajánlott a chatboxban, akire már sajnálom de nem emlékszem a nevére. Igazából vagesz cucc de nem tetszik a hangja ennek a gépnek, ezért lehetséges, hogy nem használom tovább ezt a hangot, de ha mondjuk tetszik nektek akkor használhatom tovább mert sokban megkönnyíti a melót.:D Hát remélem így is tetszeni fog. Lássuk a videót.


Megtekintések száma: 644 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-04-25 | Hozzászólások (0)

Péntek vaan és ez egy megfelelő alkalom arra, hogy megcsináljam azt amit kitettem szavazásban. Mivel a többség arra szavazott, hogy kíváncsi reá, hogy én mily szerverek társaságát élvezem/élveztem, ezért gondoltam, hogy eljött a megfelelő pillanat arra, hogy mind ezt meg valósítsam.
Előre szólok nem írtam le minden szerverről a véleményem, mivel FayRPG, illetve a SeeRPG és stb, már eléggé sokat szerepeltek itt így tudjátok a véleményeimet róla. Inkább a legtöbb csak olyan amiről tényleg nem esett szó.
Nem akartam regényeket írni ezért csak röviden írtam jellemzést arról, hogy melyikről mi meine vagy mein (tudja a rák, hülye vagyok németből) vélemény.


Mielőtt belekezdenétek az olvaskodásba, egy rövid jelmagyarázatot engedjetek nekem. A szerverek nevei mellett ott van ... Tovább »
Megtekintések száma: 684 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-04-12 | Hozzászólások (0)

AHOY, UFF! JÓREGGEL/NAPOT/ESTÉT!


Na most nem videó jön, hanem valami kis hírecske, a See RPGről, amit Colonir-tól kaptam és hát gondoltam, csak megosztom azzal aki még nem látta.
Tudjátok a shifty asszem azt jelenti, hogy sunyi. Várjatok utána nézek egy pill....  hááát, ravasz. Majdnem de végül is tök ugyan az. Most megmutatta, hogy milyen is valójába. Persze ha ez az a Shifty akit ismerek. Mindegy az nem lényeg, de azért az kemény dió amit csinált.
Bátorkodtam kicsenni, hogy megosszam másokkal, aa izé. Gondolom ő volt a főfejese a See-nek. Nem szeretem azt a szervert, azt a módot, semmit se nem szeretem benne, de azért ez kicsit durv ... Tovább »
Megtekintések száma: 816 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-04-03 | Hozzászólások (9)

Ü d v  p a j k o s o k

Elérkeztem a huszadik videómhoz azóta amióta ismét belecsaptam. Azaz ez volt a "második évad" Az előző évad is 20 részből állt, ami azt jelenti, hogy egy darabig csak ennyi lesz a videó. Szóval pihenek egy kicsit.:D De persze nem örökre tűnök el csak egy időre eltűnök addigra kitalálok új dizájnt, meg mindent. Az új videók közül, szerintem nem fogok már felirattal csinálni videót mert elhiszem, hogy élvezhetetlen.
Persze ameddig nem adom ki folyamatosan a videókat addig is tervezem, hogy néha adok olyan, nem is tudom. Kisebb videókat, de még nem tudom milyen formában.


Na szóval, de az új videó: Center RPG. Amiről rögtön azt gondoltam, hogy ejha milyen jó neve van ez biztosan jó. Végre ne ... Tovább »
Megtekintések száma: 588 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-03-29 | Hozzászólások (4)

HeyHO!

Most egy olyan vidivel szolgálhatok amilyen még nem volt. Persze ez nem olyan, mint a váratlan kiadás, hanem annál kicsit másabb. xD Még én magam is kacagtam rajta, rendesen tetszett. Remélem nektek is tetszeni fog. Az új videó a StormVille RPről készült, amiben alig van új dolog. Nem mondok semmit.
A videóban már nem felirattal megy a bemutatás hanem felkértem Mr.Droidot, hogy beszéljen helyettem, mert nagyon jó a hangja. Mondjuk kicsivel több meló volt vele, de azért megérte. Remélem tetszeni fog nektek is. xD
A szerverről azért pár információt leadnék nektek. Teljesen olyan, mint a legtöbb mai szerver. Semmi konkrét dologért nem nyitották, csak gondolom a hatalomért. Na de minek a hatalom ha nincsen játékos? Ők is azzal próbálják csalogatn ... Tovább »
Megtekintések száma: 621 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-03-26 | Hozzászólások (0)

Helló nép!


Nem tudom mi van velem. Mostanság nagyon nem tudok mit kezdeni magammal, és most se tudok ezért gondoltam egyet éés, mondom. Na én most kiadom ezt az új videót amit igazából keddre terveztem. A videó nem más, mint az OutSide Rp következő része ahol már nem a módra hanem inkább az emberekre összpontosítottam.
Őszinte leszek, hogy kicsit hosszabb lett volna. Rengeteg rész nincs benne amit felvettem. De mondom magamnak, biztosan elég lesz ennyi, hogy megtudja mutatni a szerver életét. Hogy milyenek az emberek. Milyenek az adminok. Persze azért még nem ér a Confederacy RP nyomába, de azért már majdnem a küszö ... Tovább »
Megtekintések száma: 529 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-03-25 | Hozzászólások (4)

Szevasztok skacok.

Kaméleon jelentkezik az őserdejéből ahol újabb szervert szeretne bemutatni. Ez pedig nem más, mint ami a címben van, az ..... Ja nincs is a címben. Szóval ez az OutSide RP vagy RPG bánom is én nincs különbség, mint ahogy abban sincs, hogy már, megint egy olyan mód ami tök olyan, mint sok máshol és ráadásul olyan ganéj is. Erre nem mondhatjátok, hogy keveset voltam és úgy adtam róla véleményt. Mert NO. Elég sokat voltam fent és egy nagy marék semmit se ér meg.
Mivel nem tudok más mondani már lassan csak, hogy nincs értelme ennek, meg már van ilyen szerver, minek ugyan olyan, mint más. Nehéz bármit is mondani, ezért nem itt a videó.








Megtekintések száma: 558 | Hozzáadta:: Kaméleon | Dátum: 2013-03-22 | Hozzászólások (0)

1 2 3 ... 6 7 »
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz