FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2013 » Április » 12 » A szerverek
2:59 PM
A szerverek
Péntek vaan és ez egy megfelelő alkalom arra, hogy megcsináljam azt amit kitettem szavazásban. Mivel a többség arra szavazott, hogy kíváncsi reá, hogy én mily szerverek társaságát élvezem/élveztem, ezért gondoltam, hogy eljött a megfelelő pillanat arra, hogy mind ezt meg valósítsam.
Előre szólok nem írtam le minden szerverről a véleményem, mivel FayRPG, illetve a SeeRPG és stb, már eléggé sokat szerepeltek itt így tudjátok a véleményeimet róla. Inkább a legtöbb csak olyan amiről tényleg nem esett szó.
Nem akartam regényeket írni ezért csak röviden írtam jellemzést arról, hogy melyikről mi meine vagy mein (tudja a rák, hülye vagyok németből) vélemény.


Mielőtt belekezdenétek az olvaskodásba, egy rövid jelmagyarázatot engedjetek nekem. A szerverek nevei mellett ott van egy + és egy - jel. A + azt jelenti, hogy fut, a - pedig, hogy nem fut. De nem tudom lehet futnak csak mondjuk én nem tudok róluk, akkor azért elnézést kívánok.


SecondLife-

No, ez nem tudom, hogy fut-e, de régebben nagyon felkapott szerver volt ameddig futott abban a egy két hétben. Évekig tervezgették aztán mire elindult nem lett belőle semmi, pedig azért a színvonalát elég magason éreztem. Azt gondoltam, hogy NA majd ez megmutatja. De aztán az álmok csak álmok maradtak nem nagyon csináltak vele semmit. Én ugyan fent volta párszor, és tényleg jó mód volt, de nem volt meg az a sok dolog ami belett ígérve.

Los Santos Life+

Nos nem tudom mennyien ismeritek, mert egyébként szerintem eléggé jó szerver, csak annyi a baj vele, hogy mindig elfogynak a játékosok és így bezár mindig, pedig szerintem azért van színvonala. Azt szeressem benne, hogy nem ugyan olyan mód, mint amit sokan használnak, hanem tényleg azért vannak benne egyedi dolgok és ilyen téren mondjuk nem tudom, hogy ott miért vannak 10en más szervereken meg 30-40en ami, See RPG móddal fut. Mondjuk eleinte mindig vannak ott is 30+an de az így meg lefelé.

weboldaluk

Welcome To Fabolous Las Ventruas-

Habár nem játszottam sokat itt. Sőt nem is mondhatnám, hogy játszottam de a módja elképesztően egyedi volt. Nekem nagyon tetszett. Persze sikerült akkoriban lekapnom egy szép admin hirdetést, de attól függetlenül jó volt mert tényleg eltért attól a sok See Módos szervertől amit mindenhol látok. És talán ez az egyik bizonyíték arra, hogy én nem csak 1óra játszás után szólok le egy szervert, de egy óra alatt azt is tudom mondani rá, hogy tök jó. Szóval értitek:D

Light Life+

A LightLifefal eléggé nem tudom hogyan állok. Régebben ott játszottam is ezért kb tudom milyen. Persze azért azóta biztosan sokat változott. Akkor amikor én ott játszottam nagyon tetszett, nagyon azt mondtam, hogy tyű ha de aztán hát tök unalmas volt abban a kis városban mászkálni. Belegondoltam, hogy minek ide autó? Kb 2 perc alatt elmegyek gyalog oda ahova akarok. Akár mennyire tetszik valahogy a végére nem lőtte be magát annyira maradandóan a belembe. De azért megkell, hogy mondjam Rp-s a szerver. Néha már túlságosan is. Mondjuk én azt sokallom, hogy még bunyózni is /me zni kéne. Mert egyszer ott megvertem egy gyereket és belém kötött, hogy /me-zzem. De hát mondom azért még jó hogy nem kéri tőlem, hogy akkor ha lövöldözök azt is /me -zzem, hogy meghúzom a ravaszt stb.

weboldaluk

West Role Play-

Hm, jó volt szép volt retek volt. A WRP igen azt mondják talán a legRP-sebb szervernek, de a legunalmasabbnak is, szerintem. Én például akárhányszor felmentem nem tudtam magammal mit kezdeni. Nagyon jó szerver tényleg de... na jó csak RPileg. Tényleg nagyon RPs embereket teremtett, de viszont sok egoistát is szerintem. Tisztelet a kivételnek!! Azért szerintem akik ott játszottak eléggé beképzeltek lettek.

Hun Role Play-

Jah, hát ezen voltam a legkevesebbet. Azt mondják, hogy nagyon jó. Tényleg csak jót hallottam róla, de valahogy nem volt még erőm felnézni és mivel most talán nem is megy ezért hanyagoltam pár éve. Jól tudom, hogy több éve csinálnak egy módot de még semmi nincs az felől? Igazából pasz a lényeg, hogy akár nem voltam fent sokat rajta, de azért nagyon bírom.


A sorba rendezések, hm. Hogy milyen szempontból vannak az jó kérdés mert nem tudnám megmondani, hogy melyiket bírom jobban a másiknál. Na jó mondjuk lehet, de egy biztos, hogy a Second és a LSL az ott nálam kb az első helyen vannak. Aztán így sorba. De nem kell foglalkozni, hogy melyik a leeg leg leg leg stb.





Megtekintések száma: 688 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  Április 2013  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz