FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » November » 20 » AfterLife RPG
11:23 AM
AfterLife RPG
Ismét egy új nap virradt egy új videó kiadására.

Most egy olyan szervert hoztam nektek ami még nem szerepelt ezen a honlapon. Szóval egy teljesen új "fickót" mutatok nektek. Ez pedig nem más, mint az AfterLife RPG, amit már a hír címéből is olvashattatok.
Mint minden szerverről, erről is megvan a saját egyéni véleményem. Inkább rossz szerver, mint jó. Ugyan olyan szerver aki nem tud sok mindent. Egy picit értenek az RP-hez, és akkor ez már azt jelenti, hogy szervert kell nyitni. Valahonnan lepattintottak egy módot meg talán egy scriptert(?) aztán jóccakát.
Igazából ez a Bone County rész annyira sivár izé, nem értem miért lett olyan felkapott mostanában. Lehet, hogy unalmas már LS, SF és Red County, de szerintem sokkal jobban ellehet lenni ezekben a részekben, főleg LS-ben, az az ideális város egy RPhez. Itt meg, ne is beszéljünk róla mennyire nem jó.
Az emberek nonosak és még azok akik feljönnek, hogy lejárassák a szervert. Bár annak nem sok értelmét látom. Akik ott játszanak még azok is letámadtak engem csak úgy, mert segíteni akarok egy bajba jutottan. Egyszerűen fuh, jöjjön a videó.


Következő videó, szombaton várható!


Emellett hozzátenném, hogy a Fay menüpontot szerkesztettem. Ott van egy kisebb leírás az új videómról.
Emellett a NonTeam menüpontban is találtok pár új infót. [LINK]
Megtekintések száma: 1447 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 10
10 Elisa  
0
Koszonom sze9pen,Amugy megkerdezhetem, hogy hol tatlalal ra a blogomra?- ugyanis jol esett hogy ezidaig egy altalam nem ismert szmely hozzaszolt a fotimhoz, es pozitiv velemennyel volt rolluk. Koszi meg1xer

9 Anonymus  
0
a szerver nem tehet arról hogy segghülye gyerekek mennek fel.

8 Shark  
0
Ha lassacskán épülne fel a szerver. És 20ról mindig nőne a létszám, és az adminok mindig nevelnék a játékosokat és a játékosok se lennének annyira idióták, hogy nem értetlenkednének akkor fellehetne építeni egy olyan szervert ahol a 200 fő ölné egymást

7 gorre126  
0
Ja hát egy nagyvárosban nyilván előnyösebb a sok ember, viszont akkor néhányan "úgysem találnak meg a tömegben" felindulással elkezdenek DM-elni meg satöbbi. Sok 200+os külföldi szerón játszottam már, és sokszor ez a helyzet.

Amúgy ettől a szartól fészbúkról még kilépni is alig tudtam, mert majdnem teljesen eltakarja azt a sávot biggrin

6 gorre126  
0
300 emberrel nem sok erpé lenne, lásd külföldi szerverek.

Egyébként az internet szolgáltatóm gondoskodott róla, hogy ne felejtsem el befizetni a netet: http://keptarolo.com/image.php?id=BCAD_50ACEA84
Bár fogalmam sincs, hogy hogyan oldották meg ezt a belekontárkodást a böngészőmbe, de rohadtul zavaró, és szinte minden oldalon ott van, lol.

5 Kaméleon  
0
Az lehet, hogy sok RPG game létezik, de itt mi most csak a SAMP, RP-kkel foglalkozunk.:D Mással nem nagyon.

4 Degeneralt-fay  
0
A magyar RP nem súrolja a padlót, igenis nagyon jó. Az RP nem csak a SA:MP-ből meg MTA:RP-ből áll. Ott a rengeteg szerepjáték, asztali RPG, stb.

3 Kaméleon  
0
Ahogy mondjátok tökre mind kettőtöknek igaza van.
Gorre, én sem értem, hogy miért kell nyitogatni az új szervereket. Így is kevés a magyar játékos erre még azokat is szét oszlatják 60 féle szerverre. Hát nem csoda, hogy nincs olyan szerver ahol pl 300százan vannak, pedig fuuu oda mennék annak ellenére is, hogy már nem GTAzok nagyon. xD
Shark, pontosan. Hát én is voltam így amikor még régen 14 évesen elkezdtem ugyebár RPzni és tökre kellett admin, meg azt hittem jól nyomom az Rp-t, és hopp. Semmi nem lett belőle.

2 Shark  
1
Az a gáz, hogy sok emberke felmegy egy RP szerverre és egy idő múlva elsajátítják a dolgokat.(Persze úgy ahogy a szerveren is játszanak) És bemesélik maguknak, hogy akkor ők már RPsek és egy szerver tök király lenne(Tapasztalatból beszélek, én is ilyen voltam.) és nekivágnak semmi tudással egy szervernek. És rontják a Magyar RP színvonalát(Ami már így is a padlót súrolja)

1 gorre126  
1
A Fayon legalább tudtak tanulni jópár hibájukból, az ilyen szervernek viszont tanulni sincs ideje, mert úgyis befagyasztják két hét múlva. Csak tudnám, hogy mi a francnak nyitják meg egyáltalán.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  November 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz