FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2013 » Március » 17 » Estét
4:05 AM
Estét
Szeva mindenkinek.

Nem tudtam aludni, de nem is tudtam magammal mit kezdeni ezért böngészgettem a YouTube-n videók után, és találtam egy nagyon érdekes felvételt, amit a Class RPG-n vettek fel "Bandaháború" cím szó alatt. Hát két dolog jutott eszembe amikor néztem.
1. Hát ilyet inkább nem kellett volna feltenni, a saját(a készítő) illetve a szerver érdekében.
2. Rohadtul köszönöm, hogy saját magad mutattad meg mennyire retek nálatok a dolog.
xD Mielőtt bármit is mondanék a videó kapcsán nézzétek meg ti is, és utána nézzétek meg az én véleményemet róla, aztán várom a ti véleményeiteket.





Véleményem:

Nos, Mr. David
Én komolyan mondom gondoltad volna át először mit teszel fel. xD Meg kell mondjam nagyon szépen lövöldözöl a fegyverekkel, amit nálatok még mindig úgy szoktak árúsítani, hogy "Airsoft fegyvert vennék" azta mindenit de modern. Na mindegy, az nem tartozik ide.
Már rögtön a videó elején ugráltál. Na ez egy normális RP szerveren nem megengedett. Gondolom ott se, de azért te saját magad megmutattad, hogy nem ismered a szabályokat.
Aztán, nyilván nem tudunk beleszólni, hogy egy bandatag mivel szokott banda háborúzni, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen spéci fegyverekkel rohangálnak. Okés, hogy lemódoltad de egy értelmes ember az úgy módolja a fegyvereket, hogy az hozzál illjen és alapjáraton is véve ilyen arzenállal mászkálnának? XD Háton Sniper kézben M4 + vmi kis gépfegyó, nem sikerült megfigyelnem milyen. Ez neked normális?XD Ráadásul Bandaháború az, hogy egyedül lövöldözöl rájuk?XD Ez hülyeség.
Igen nagyon vagány ledarálod egyedül őket nagyon büszke lehetsz magadra, eltudsz érni vmit egy játékban. Ijjá. Ráadásul hagy ne mondjam miket csinálsz. Azok a fegyverek nem könnyűek, te meg felugrasz a háztetőre pikk-pakk, aztán végig 0 /me használatot láttam a fegyver váltásoknál. És ez nem csak nálad hiányzott hanem az ellenfeleidnél is. Meglőtted sniperrel az meg rohangál össze vissza. Kérdem én van olyan aki ebben a videóban lát valami értelmet? Biztos volt még több hülyeség de elfelejtettem már mire leírtam.






Nem tudom erről kéne-e mondanom valamit. xD Olyan, mint az első BunnyHopp nélkül és fegyver váltogatások nélkül. Röviden gagyi. Szép szavakkal élve.









Ezt ugyan nem néztem végig, de olyan retek, mint az előző. Rögtön már 1:08 körül figyeljétek a chatboxot. Náluk még ahogy elnéztem van bevezetve bandarádió. De, hogy RP-s legyen oda van téve, hogy OOC. Na most, ha ez OOC akkor olyanokat nem lehetne írkálni, hogy "HÉÉ OTT VAN" "Jön hátulról" Ez rohadtul MG öreg, illetve IC-OOC keverés. Csak én látom így?
Ráadásul 5 perc körül a gyerek elkezd a nehéz stukkerrel házra mászni. Amivel nem lenne baj, ha lenne pl egy olyan, hogy /try feldobni a tetőre a stukkert vagy valami. És utána mászna ha sikerült.




2:37 lövi a zöld csávót a mafó. ÉS SEMMI /me! Gólyóval a testében is rohangál aztán amikor tud vissza lő.

Lehet erre is mondani, hogy túl reagálom, de normális szerveren az ilyeneket /me -zik. Én amikor általában ha meglőnek, akár megfogok halni akár nem, /me zek, hogy eltalálták a karom, vagy lábam és megfelelően mozgok. Vagy ha nem is állok meg rögtön a legközelebbi fedezékben elkezdem írkálni, hogy észre vettem, hogy meglőttek stb.

Na hát ennyit Mo egyik legrpsebb szerveréről.
Megtekintések száma: 615 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Zully  
0
c9n ugyan nem akarok ivrdekeeni senkit, Sezlony kisse9 fe1jdalmas felhanggal tette szf3ve1 a blogbejegyze9sedet, ennyi az ege9sz.Azt me9g a gyarlf3 eszemmel is sejtettem, hogy az ege9sz post me1sra vonatkozik. De az ide9zet mondat bizony mindenfe9le szf6vegkf6rnyezeti hf3kuszpf3kusz ne9lkfcl re1m is. Vagy nem sze1medtok se wannabe se befutott edrf3nak a szemedben. Amit aze9rt sajne1lne9k.Eszem e1ge1ban sincs megmondani, hogy mit edrsz a blogodba, e9n ilyen esetben be szoktam szfarni a tisztelet a kive9telnek fordulatot. A hivatkoze1s elmaradhat.

1 Kaméleon  
0
Az tuti. Másra nem nagyon hasonlít.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  Március 2013  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz