FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » November » 12 » Hamarosan
5:37 PM
Hamarosan
Háó, itt Kaméleon!

Ugyebár hamarosan jön az új videóm(Szerda). Nem tudom mennyire várjátok vagy mennyire nem. De azért jó volt látni, hogy írtátok már páran, hogy jöjjek vissza. Hát kívánságotok számomra parancs, de nem ezért jöttem vissza. Hanem különböző okokból, de ez szerintem tökre nem ide tartozik. De talán egy igen. Hiányzott a sok rosszat kívánó komment. Kajak szeretem őket olvasni. xD Én legszívesebben már ma kiadnám, mert alig bírom ki, hogy ne adjam ki, de abban nincs semmi poén.

Az idei videó szezont vagy nem tudom minek nevezzem, talán évad? Hát talán ez a legalkalmasabb rá. Szóval. Az idei évadot máshogy képzelem el, mint az eddigieket. Sok mindenben szeretnék változtatni. Az első változtatás már eleve talán az, hogy nem egyedül vagyok, de ez nem kapcsolódik annyira a videóimhoz. Ugye ha visszaemlékezünk a régebbi videóimra szerintem azok összecsapott munkák voltak, windows movie maker-rel össze tákolt retkek amit alig lehetett látni. Volt egy rendszere, hogy mi, hogyan jön, de idén más lesz az egész azt garantálom. Próbáltam teljesen máshogyan összepakolni a videókat. A humoritást próbáltam kerülni, mert azt most nem az én részlegemnek szánom, de azért talán lesz egy-kettő vicces rész.
Próbáltam mindenkire gondolni ezért megpróbálok bemutatni minél több szervert. Nem garantálom, hogy csak nonos szervereket, mert mindenhol vannak nonosok. És amiben próbáltam még teljesen más lenni az az, hogy talán bunkó voltam sok mindenkivel (szerver tulajdonosokkal). Nem akarok tapló modorral reklamálni ezért nem nézem semmi önös érdeket, csak azt, hogy mi a rossz. Persze azokat is mindig bemutatom, hogy mi tetszik. Mert a videózásaim alatt volt pár megdöbbentő dolog amin tényleg elcsodálkoztam.
Az egyik nagy meglepetést nekem a Fay okozta, komolyan mondom.
Na és ugye, azt is megemlítem, hogy most már minden zenének beleírom a címét a videókba amit felhasználok mivel voltak páran akik kérték és nem nagyon írtam le. Sajnálom. De most már meglehet nézni mindent ott helyben a videó legvégén.

Na meg ugye hát ott is gubanc volt a videókkal, hogy leforgattam mindig egyszerre 2-3at aztán paff már adtam is ki. Ez most nem így lesz. Heti egy rész vagy kettő. Mivel már most levideóztam őő azt hiszem 4 szervert, és a legtöbbről 2 rész is van ezért lehet a heti kettőnél maradunk, hogy ne legyen fura, hogy azok a jelenetek amik benne lesznek azok már mikor történtek. Szval értitek! (vagy nem?) A lényeg, heti 1 vagy 2 alkalommal lesz videó, és a kommentre válaszolást is videóval akarjunk megoldani, ami lehet, hogy Joker-rel egy közös videóban kerül sor.
A szerverek nevét nem hiszem, hogy elakarom mondani. Legyen meglepetés. :D
(Jah és ismét írásos videó, nem szinkronos)

Amiről még szeretnék említést tenni az az arany tepertő, amire nagyon rég került már sor. xD Mivel csak egyszer volt az is kb. 2 éve, mikor még indult a honlap. De tényleg durva belegondolni, hogy két éve megy a weblap.:D Idén is szeretném megrendezni.  Ugye annó még a FayRPG nyert, de most kíváncsi leszek ki lesz a nyertes.

Na remélem mindent leírtam mert sok dolog járt az eszemben. Ha valamit nem írtam le akkor pótolom. Köszönöm, hogy elolvastátok.
Ahoy!

Megtekintések száma: 626 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  November 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz