FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » December » 8 » Komment áradat
5:58 PM
Komment áradat
Üdvözlök mindenkit!





Eddig úgy volt, hogy lehet videóban fogok válaszolgatni a kommentekre, dee végül még sem. Inkább a hagyományos módszernél maradok, hogy kicsit gyarapodjanak a hírek és ne csak videókkal legyünk tele. xD NA jó csak vicc, de tényleg maradok a régi stílusnál.

See RPG

Ferguson Patrick üzenete:

Szégyen egy szerver mert kibannoltak mi? :D

 Válaszom:

Ember éltemben nem jártam még a SeeRPG-n a forgatáson kívül. xD Akkor hogyan bannoltak volna?XD Főleg, hogy  miért kéne szidnom mert bannolnak.xD Áh ez kész.

MrCummmi üzenete:

a see a legjobb nem tudom mi a fasznak fayoztok amikor tele van köcsög adminokal.

Válaszom:

Hát őő fogalmam nincs. Mivel a See-n nem ismerem az adminokat ezért nem tudom, de kivan téve ide a honlapra az a levél amit írtak  vmikor vkinek. Hát ott megmutatták milyen kedvesek. xD Akkor most miről beszélünk?

minecraftxjay üzenete:

Aki ezt likeolta az csináljon jobb szervert -.-" és az aki felrakta az is ...

Válaszom:

Ha te mondod.

FAYRPG

narnoland üzenete:

A névfoglalás fontos dolog : van nagyon sok full Rps család , és ha valami nonos felveszi a nevét akkor szar helyezetbe hozza a családot..

Ha egyszeretnél szeretnél kezdni itt játszani , nagyon szivesen segítek ! Várom a kovi részt



Válaszom:

Figyu. :D  Had magyarázzam el, hogy mennyire nem fontos dolog.

Ugye régen élt sőt gondolom manapság is élnek mafia családok. Akiknek most mondok egy család nevet, Corleone. (Ugye szinte egyik legismertebb) Van rajtuk kívül 890498 ember akit simán hívhatnak  ugy úgy Corleone-nak, de ők nem tehetnek róla. Most akkor egy egész generáció váltsa át a család nevét  mert rossz hírt hoz a család névre?

Olyan nagy szégyent meg nem hozhatnak arra a családra mert ritka az a Fay-on, hogy az egész banda remekül Rpzzen, szóval mindig lesznek akik leviszik a szintet. És mivel van honlap, meg a "Score" rész kiírja a szintet ezért aki 0-ás vagy 1-es, az gondolom nem oda tartozik közéjük.  Remélem érted miről beszélek. Szóval nagyon nincs értelme. Ez csak konkrét spúlerkedés.

Megtekintések száma: 582 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Kaméleon  
0
Szerintem is bizonyított a Fay ez fix. Értelmesebb, mint a See pedig nagyon nem voltam az a nagy FayRPG párti. Meglehet kérdőjelezni, hogy ki miért játszik azon a szerveren, ami. De azért hát mit mondjak, nehogy már egy See RPG játékos mondja meg, hogy ki mit csináljon. xD

1 Shark  
0
MrCummmi üzenete:

a see a legjobb nem tudom mi a fasznak fayoztok amikor tele van köcsög adminokal.

Azért ezt vitatnám. A Fay és a See között biztos, hogy a Fay az nyerőbb, ők most szerintem...vagy is az én szememben most nőttek az új módjukkal. Persze, az RP az nem javult teljesen, de az az első RP szerver ahol kezdtem és, hát na most ja. A Fay jobb.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  December 2012  »
HKSzeCsPSzoV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz