FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » November » 2 » Komment gyűjtemények
4:18 AM
Komment gyűjtemények
<< KOMMENTEK >>

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de személyszerint én imádom a kommentjeiteket olvasni, mert annyira marhaságokat tudtok írni. xD (Persze ez csak azoknak szól akik támadnak engem és tök hülyeségeket írnak.) Van pár ilyen baromság dögivel. Rögtön az első itt.
Az a kár, hogy sokan nem úgy állnak a dologhoz, hogy ez egy játék. Hanem úgy, hogy ez vérre megy és nem fogadjátok el, hogy valakinek van egy véleménye és talán azt helyre kéne hozni. Igaz, vannak a Fay-on, See-n 100an és akkor nem kell foglalkozni semmivel. De akkor se kéne pattogni az a bolha dolga és tudtommal mi emberek vagyunk. Most kajak nem lehet értelmesen írkálni?
Amúgy a kommentek tulajdonosai ilyenkor remélem átolvassák ezeket a sorokat. Mert olyan rossz, hogy én írom és nem reagálnak rá semmit.x)

minecraft201101 üzenete:
Úr istenem hogy lehet valaki ilyen hülye csicska? Azért hasonlóak a modok mert ugyan az a seerpg által kiadott mod átiratai. Amit nem tudsz abba nem üsd bele az orrodat b*zdmeg!!!!!!!!!!!

Válaszom:
Szerintem maradj a májnkráftnál öreg. Úgy is rohadt jó játék és a te felfogágsoddal RPzni nem lehet. Tudom, hogy See mód mind, azt hiszed olyan hülye vagyok, hogy nem tudom?XD "Ne üssd bele az orrod abba amit nem tudsz" okés?XD gyöktörzs



Narnoldan üzenete:
Jók a videóid , csak sok szerót azért fikázol mert mentő és sheriff iroda van bent , ezt 90% nem az adminok állítják be . Hanem a módja...


Válaszom:
Valóban, de azért van a scripter, hogy átírja. Nem olyan nehéz ezt szerintem még én is áttudnám állítani. Persze ha megtalálom abból a rahedli sorból. Bár, most hogy így belegondolok. Jah! Még én is átírnám pedig nem vagyok annyira agytörszt.


NeOnXHDD üzenete:
Az.... Legalabb ne kritizaljatok mert csoro nyomorekok vagytok benne. I love FayRPG!!!!!

Válaszom:
Őőőőőő, ez most nekem szól? Én nem is játszok ott. Akkor hogyan lennék csóró?

Milanful1 üzenete:
IC OCC keverés az ugyanazt jelenti


Válaszom:
Mi? Egy az, hogy az OOC. Másrészt. Az IC és az OOC mást jelen? Vagy mi? Nem értem, fejtsd már ki búvebben.

7gerger üzenete:
Csinálj jobb szervert -.-"


Válaszom:
Őőő, leírom mégegyszer. Nem csinálok szervert! I do not make any server. (Ha nem jól írtam sorry xD) Több nyelven nem tudom. De remélem megértitek végre!


AAlex131 üzenete:
Ember te most arra vered magad hogy te vagy itt az RP KING? vagy mi nem értelek kíváncsi lennék nekem mien szerod van te mit tudsz felmutatni RP képpen 10 éves kis kocka vagy fogyatékkal vegyél mikrofont úgy csináld ja azt nem mered mókushangú kis pöcs valami nem tetszik nem kell ott játszani /q sokat segít főleg neked


Válaszom:
Ahanem! Én nem vagyok RP King. Nem vagyok tökéletes RP-s. De ezt már leírtam. De valakinek elkellett ezt indítania. Ha nem én akkor majd talán más elindítota volna. Csak már megint ez a durva modor. Nem értem, többet érsz el vele ha nem normálisan írod le a mondani valód? Hányszor kell még leírnom, hogy nem vagyok mókus hangú. Se 10 éves se nem tudom. Most kajak ennyire jó korokkal dobálózni? Te meg kb olyan 14-16 között lehetsz aki elfelejtette, hogy volt 10 éves és akkor már lekell nézni a kisebbiket. Ha meg 17-19 éves körül jársz akkor térjél észhez.


Laker12366 üzenete:
alabol a hangodat iennek képzelem el

Válaszom:
Tényleg? Ki hitte volna. Akkor állj be a hülyék közé, csak azok gondolják, hogy nyúl hangom van akik túl értelmesnek képzelik magukat. Nem ilyen a hangom, csak hangtorzító de talán nem tudod mi az ezért nem is magyarázkodok. Majd egyszer felnősz és megtanulod azt a szót is.


Megtekintések száma: 627 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  November 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz