FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2013 » Április » 3 » Shifty a sunyi
4:05 PM
Shifty a sunyi
AHOY, UFF! JÓREGGEL/NAPOT/ESTÉT!


Na most nem videó jön, hanem valami kis hírecske, a See RPGről, amit Colonir-tól kaptam és hát gondoltam, csak megosztom azzal aki még nem látta.
Tudjátok a shifty asszem azt jelenti, hogy sunyi. Várjatok utána nézek egy pill....  hááát, ravasz. Majdnem de végül is tök ugyan az. Most megmutatta, hogy milyen is valójába. Persze ha ez az a Shifty akit ismerek. Mindegy az nem lényeg, de azért az kemény dió amit csinált.
Bátorkodtam kicsenni, hogy megosszam másokkal, aa izé. Gondolom ő volt a főfejese a See-nek. Nem szeretem azt a szervert, azt a módot, semmit se nem szeretem benne, de azért ez kicsit durva már, hogy egy piszok szerverért ilyenek mennek, hogy képesek lekapcsolni a főnököt. És miért? A főadmin jogért. A LEEGFŐBB, az isteni adminért. Hagyjuk már és még én vagyok a 8 éves. Akkor ő mi? Majd ha felnő teljesen akkor visszagondol gyerek korára. AZTA DE BITANG VOLTAM. VOLT EGY SZERVEREM AZT TÖK KEMÉNY VOLTAM MINDENKI ISMERT, MEG GAZDAG VOLTAM. Azt kész. És mit ér el a virtuális pénzével a való életben?XD KB semmit. És a főő dolog! HA Shifty kezébe kerül az irányítás akkor ott RP nem lesz. xD


Ez itt a levele a tagnak:

  1. HMm hmmm remélem jó sokan elolvassák ezt az üzenet!
  2.  
  3. Bizonyára mindenkinek ismerős vagyok a Samp, illetve gta-s körökből! Nem célom új szervert csinálni, s nem érzem úgy hogy nekem lenne türelmem újra 0 kezdeni mindent. Viszont azt nem tudom jó szemmel nézni, hogy gyakorlatilag az, amit én felépítettem,kiérdemeltem, ezt ilyen módon vegyék el tőlem, illetve ilyen módon mondjak búcsút a szervernek, a közösségnek, nektek! Valahol mindenkinek megvan a véleménye minden emberről aki ismer, látott már. Bizonyára rólam is megvan, kinek jó, kinek rossz.amin én nem is szeretnék változtatni. Emlékeztek még??? Emlékszik még valaki arra az időre, amikor elkezdtem ezt az egészet? amikor még nagy vonalakban senki nem hitt nekem, senki nem bízott a sikerben? Amikor felkerestem az össze magyar rp szervert? mert szerintem nem. Vagy talán 1-2 ember... Vagy amikor életem első szerverét béreltem, és 8000 ft ért a gyerek, aki mint kiderült utólag otthonról futtatta :D : Voltak kellemes percek, voltak kiakasztók, és voltak siralmasok is egyaránt. Jó ideje agyaltam a szerver leállításán, de mostanra kiderült fölösleges lett volna... Sokan felteszik a kérdést mi történt? Elmondhatnám... El is teszem! Nagyvonalakban ott tartunk gyerekek, hogy Máté Shifty kirakott a saját nevemen lévő vps-ről, weboldalról, ts ről, mindenről!!! mindezt úgy hogy feltörte mailcímem, és onnan már könnyű dolga volt. Úgy gondolom ennél undorítóbb dolog nincs, mint amikor pont az az ember szúrja hátba, akiben talán a legjobban megbízott. jött a sablon duma a facebook csoporthpz adjak ár neki Managert hogy egy script segítségével had toborozhasson még embereket. Itt pedig már tegnap, amikor hazaértem melóból minden nyilvánvaló volt. Lenyúlták a csoportot, hitelbe kértek egy vps t , és ennyi volt Mehetsz a levesbe! Miért ide írom eme sorokat? Mert ki vagyok tiltva a saját webemről, Facebook csoportomból, illetve mindenhonnan gyakorlatilag..
  4.  
  5. Azoknak az embereknek, akik mellettem voltak/ vannak pedig annyit üzennék köszönök mindent, egyszer talán......
  6.  
  7. Egy megosztást ha kapok azt megköszönöm

Megtekintések száma: 820 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 9
9 Kaméleon  
0
?? Miért fizetés jár neki? Vagy mi?
Vagy izé, jönnek adományok játékosoktól és az megy zsebbe?

8 Pocsekafaj  
0
A játékos tényleg kukába dobhatja a virtuális pénzt, de amit a főfőfőfőfőadmin kap pénz formájában, na az már nem kukába való összeg...

7 Kaméleon  
0
Pontosan, mert tényleg semmit nem ér el vele.:D

6 Pocsekafaj  
1
"Azt kész. És mit ér el a virtuális pénzével a való életben?XD KB semmit." - Ezt te írtad.

5 Kaméleon  
0
Hát pont ezért van szó virtuális pénről. Kidob 100 ezret csak a rohadt admin jogért és a virtuális pénzért. Érted? Én sose lennék képes kidobni GTA ért ennyit. Na hagyjon már az aki képes akár 10 ezerért is módot venni csak azért, hogy szervere lehessen. Ez nekem kicsit durva.

4 Pocsekafaj  
0
Ácsi! Itt nem virtuális pénzről van szó. Valaki 100 ezret fizetett az adminisztrátori jogokért...és ez csak 1, a sok közül.

3 gorre126  
0
Egyik sem egy ma született bárány, de azért ekkora kibaszást...

2 Kaméleon  
0
Azt tudtam, hogy frászbukon írta ki ezt, de ne szívass már, hogy azt is feltörte Shifty?XD Hát nem mondok semmit:D

1 Colonir  
0
Azt hozzáteszem, hogy ezt facebookon írta tamási de azóta azt is átvette Shifty

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  Április 2013  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz