FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » Május » 8 » Tényleg jó kis vidi volt
12:13 PM
Tényleg jó kis vidi volt




Hi, Cody & musicryder.


Amikor néztem illetve hallgattam a videótok igazából őszintén megijedtem, hogy huh, mi lehet ez. Nagyon be akartok oltani vagy sem, de végül kellemes meglepetés, hogy végre voltak olyanok, akik nem egyből támadással válaszoltak nekem.Persze mondom ezt én, aki támadja a szervereket. x)

A véleményetek abszolút nem rossz. Jogos, hogy elment rossz irányba a dolog. Bocs a kicsit durva stílusért, de kellett, mert az volt előttem, hogy hmm, ha kicsit keményebb vagyok, akkor talán jobban látom a változást, de nem így lett.

Vagy legalább is mondjuk inkább az egészet úgy, hogy nem így akartam csinálni. De amikor az első videóm tetszett sok mindenkinek akkor talán, hmm, hogy fejezzem ki magam, nem akartam leállni? Hm, vagy nem tudom a lényeg az. Nem az volt a szemem előtt végül is, hogy minél jobban leszóljam a tagokat, inkább csak viccesen fogtam fel, hogy ne legyen belőle nagy zűr. Persze zűr az így is úgy is van, mert támadok egy szervert.

Igazából nem nézem magam főgórénak. :D Én csak úgy csinálom.

Hmm, hát miért van fayról a legtöbb infó? Hát, mert régen jaja ott toltam, de ezt le is írtam pár helyre Pl, a magamról menüpontban, amit persze később észre is vettetek. :D Azt ismertem a legjobban tudtam, hogy milyen infót merről kell szedni róla. Ismertem az adminokat stb. Ugye bár azért is arról, mert ott tudom, hogy a legtöbb játékos csak azt hiszi, hogy tud RPzni pedig azért lássuk be, hogy semmi köze nekik az RP-hez, és persze a fay volt az elindítója a honlap ötletemnek. Mint mondtátok is, hogy „valamilyen szinten megbántottak”. Hát körülbelül annyira, hogy az adminok el voltak szállva maguktól. Én ott játszottam azóta, hogy elindult és láttam a változást, hogy mennyire megváltoztak. Nem azt mondom, hogy teljesen nyitás óta, hanem csak őőőőőő rá egy-két héttel. Valahogy vissza akartam terelni őket a régi irányba, amikor még nem az volt, hogy minden bannolásnál leordítsuk a másikat.

Haa tényleg ilyenek voltatok. Akkor sorri elfelejtettem írni, hogy tisztelet a kivételnek. De végül is nem mondtam, hogy aki ott elért valamit az nyalt. De a legtöbb játékos szerintem próbál befurakodni az adminok közé, hogy elérjen valamit.

Gyakran ismételt kérdés. Fuh, de jó, hogy láttam ezt a vidit. Nem is tudtam, hogy csak azt az egy kérdést jelenítette meg. Pedig van azon kívül pár, amit most aktiváltam is. :P

Voltam már admin, pont ezért beszélek, hogy nem akarok szervert csinálni. :D Szerintetek miért beszélek erről, hogy nincs kedvem? Már béreltem szerót stb. Nem mondom, hogy ki voltam, mert pont ez a lényege. Azt se mondom, hogy milyen admin voltam, mert nem akarok nagyképű lenni stb. Bár tudtommal nem voltak rossz hírek rólam.

Én is úgy vagyok, hogy nem teljesen reálisra kell csinálni egy szervert, de ezt leírtam. Persze, hogy nem lehet teljesen. Igazából azt a hirdetést, hülyeségnek tartom. Okés, hogy vannak hír futárok, deee hát azok nem teljesen az összes alvilági figura közt. Hanem úgy ismeretségi kör. (szerintem)

Na, látjátok, hmm, Oxford. :D Hát igazából nem a kedvencem volt, csak ha már az volt az utolsó vidim akkor arra mentem vissza.

Igazából, ami mostanában megváltoztatta a véleményemet a honlapomról, az a Light Life. Rájöttem, hogy inkább csak élvezni kell a játékot. Azon játszottam mostanában huzamos ideig és meg kellett hagyni, hogy nagyon megtetszett. Persze nem azért mentem fel oda, mert szidni akartam, csak már játszani volt kedvem.

Lehet, hogy abba hagyom a videózgatást, végül is nem rossz ötlet.

Nem vettem támadásnak, mint ahogy nekem is megvolt a véleményem a szerverekkel így elfogadom, hogy nektek meg ez a véleményetek a webemről.

 

 

 

Megtekintések száma: 589 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Kaméleon  
0
Igen amikor én fent voltam akkor is jó büntetést kaptak a nonRP-sek, ami kb olyan minimum 1 óra hosszú volt. Szóval tényleg jó szerver. Tetszett a mapolás, meg ahogy ki van dolgozva. Nem a túl zsúfolt, meg nem is olyan kevés. Szóval jó volt.:D

1 gorre126  
0
Most hogy így megemlítetted a Light Life-ot, pár napja felmentem, és azóta ottragadtam. Komolyan, eddig ez a legrpsebb szeró, amin voltam, pedig megjártam már Paradise-on át mindent. Ugyan tegnap volt egy kis non, de ők kezdők voltak, és bárhova becsúszhat pár nonos... Végül azért ők is elnyerték méltó büntetésük.

Eddig a kedvenc szerverem, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmet.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  Május 2012  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz