FőoldalProfilom | Regisztráció | Kilépés | Belépés
Happymeal-menü
Non-Chat
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Belépés
Főoldal » 2012 » November » 14 » Új Videó!
10:36 AM
Új Videó!
Na hát elérkezett a 14.-e és vele együtt megérkezett a legújabb videóm ahol ismét a FayRPG-t látogattam meg.


Hogy miért mentem megint oda? Jogos kérdés. Azért mert kíváncsi voltam az új módra, hogy miben másabb. Jobb-e vagy rosszabb, játszhatóbb vagy nem játszhatóbb. Szóval sok mindenért, ez a kettő csak pár dolog volt azok közül amiért mentem.
Az én véleményem a következő. Jobb, de nem játszhatóbb! Hogy miért? Mert én némi gondot láttam abban, hogy mindenhova rohangálnom kell és nem tudtam legalább egy autót bérelni, hogy könnyebben tudjak videózni, és hogy egyik pontról könnyebben jussak a másik pontra. Persze mondhatjátok, hogy ott a busz meg a taxi. De a kezdő, hogy jöjjön rá, hogy hol állnak meg a buszok? (lehet van leírás a weben, sorri) Meg a taxit is ugye fizetni kéne, és kezdő pénz mennyi is? 20-25000Ft? Az szerintem édes kevés és abból csengessem ki a vitel díjat. Na neee.
Persze erre jöhet az a szöveg, hogy dolgozzál. Na igen, dolgozhatnék, csak van pár dolog amiben kicsit hátrányos vagyok. Ez pedig nem más, mint az, hogy ugye mindig este 8kor lehet felvenni a fizetést. De ezzel nem gondoltak az olyanokra akik nem tudják felvenni. Mint például én! Én szinte sose tudok este nyolckor itt lenni, hogy felvegyem a fizetést akkor én most mit csináljak, álljak fejen? Vagy kölcsönökből éljek? Szóval értitek. Nem mondom, hogy rossz, de ez már kicsit túlzás. Gondolni kellene az olyanokra akik nem tudnak ilyenkor géphez ülni.


Na de nem fecsérlem tovább a szót. Jöjjön a videó.



Következő videó 17.-én, azaz Szombaton várható!
(A videót valahogy 11.07-én vettem fel, így ne furcsálljátok, hogy mikor adom ki azt amit már rég felvettem)


Ugye a videóból mi is derült ki? Azt, hogy az adminok régebben autókat meg helyeket foglaltak le maguknak. Ugye bár "adminsziget" ami nem tudom még van-e vagy már nincs. De valamikor láttam, hogy Ausztria még mindig létezik. Hát ő khm. Igen. De a lefoglalás alatt én most a név foglalásra gondoltam. Értelme? Semmi!

A bácsi aki kiakart engem rabolni az is. Hát őő most komolyan. Már az elején megnézhette volna, hogy hanyas vagyok. xD Fu de nehéz lett volna. De ha már később enged el akkor már Rpzze le normálisan. Jó mondjuk nekem elég, hogy "Szerencséd van, mennyé" Okés, de miért van szerencsém? Na mindegy nekem 8.

Na és ugye Szpaszev Dimi, jó szíve amikor elengedte őket. Ha nem értitek miért kritizáltam írjatok nyugodtan. Én kifejtem bővebben, de aki tud RP-zni szerintem az nem nézné el.
Megtekintések száma: 694 | Hozzáadta:: Kaméleon | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Kaméleon  
0
Igen, amúgy én is ezt mondhatom el róla, hogy kellemes csalódás. A fizetésről ennyire részletesen én sem tudtam, csak mondták, hogy nem kapják meg a fizetést ház nélkül stb. Szóval csak vak információm volt róla.
Sok szerveren voltam fent mostanában amiről forgattam és a Fay volt a legjobban megoldva, ezt kell, hogy mondjam.

1 gorre126  
0
A fizetésedet akkor is megkapod, ha nem vagy fent, csak akkor vagy a postára adják le, vagy ha már van számlaszámod, akkor oda utalják. Viszont ezzel is van némi gond, például, hogy ha nincs házad, ergo hajléktalan vagy, akkor dolgozhatsz bármennyit, nem fogsz fizetést kapni, bankszámlát pedig nem tudsz nyitni, amíg nem játszottál legalább 8 órát a szerveren, mivel addig se bankot, se ATM-et nem tudsz használni. Előbbi még úgy-ahogy elmegy, bár IRL a munkádért akár házzal, akár ház nélkül is megkapod a pénzt, utóbbi viszont baszott nagy hülyeség.

Mellesleg már éjjeli 3-kor van fizetés, hogy elkerüljék a laggot, bár fizetés előtt is laggol ezerrel a szerver, ha kábé 80-nál többen vannak fent, szóval ugyan mindegy.

Mondjuk én sem kedvelem az új modot, az új zöldfülű adminokat, meg a See RPG-ről áttelepült nonos játékosokat, de mégis be kell vallanom, hogy amíg az utóbbi napokban ismét játszottam egy kicsit a szerveren, azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Bár ez lehet csak azért van, mert már hónapok óta nem játszottam IGAZI RPG szerveren, és valamelyest az újdonság erejével hatott.

Név *:
Email *:
Kód *:
Háromszögkérdésünk
Szerinted melyik a jobb? (Melyiken lehet jobb módokat kialakítani)
Összes válasz: 390
Naptár
«  November 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mentett bejegyzések
Keresés
Copyright MyCorp © 2024Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz